Retete noi

Spiralatorul de legume Spiromat de la Westmark

Spiralatorul de legume Spiromat de la Westmark

Spiralatorul de legume Spiromat de la Westmark

Consumul de legume poate fi evitat de multi datorita gustului lor fad si aspectului plictisitor. Acest lucru este valabil mai ales pentru copii, care prefera sa manance orice altceva in afara de legumele atat de nutritive.

Daca aceasta  problema vi se pare cunoscuta, spiralizatorul Westmark Spiromat Spiral este un aparat care va poate fi de ajutor.

Caracteristici si Beneficii

1. Are 3 cutite interschimbabile

De asemenea, este important de stiut ca se poate procesa de o gama larga de fructe si legume.

2. Usor de curatat

In acelasi timp, nu uitati sa fiti atenti atunci cand curatati lamele, deoarece acestea sunt foarte ascutite. Folositi o perie adecvata.

3. Usor de folosit

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest produs este usurinta in utilizare. Chiar daca este pentru prima data cand il utilizați, va veti descurca fara probleme.

4. Otel inoxidabil si baza antiderapanta

Baza anti-alunecare asigura ca aparatul nu se va misca atunci cand il folositi.

Acesta este un plus multifunctional pentru orice bucatarie, menit sa redefineasca modul in care pregatiti atat legumele cat si fructele. Acum, mancatul sanatos poate fi mai usor si nu trebuie sa fie pregatit in vase plictisitoare.

"Spiromat Spiralizer Vegetal" da viata celor mai cunoscute fructe si legume. Acest lucru este ideal pentru oricine doreste sa fie experimental in bucatarie si sa descopere noi retete cu legume si fructe in spirale, inele si spaghete, printre alte forme. Poate fi folosit pentru morcovi, castraveți, varza si mere, printre altele.

Multifunctionalitatea acestui produs este unul dintre principalele motive pentru care este ales de multi oameni. Are un feliator, o lama fina julienne si o lama tip razatoare. Aveti posibilitatea sa schimbați usor lamele in functie de scopul pentru care il utilizati. Cand doriti sa-l depozitati, lamele pot fi usor stocate in interiorul spiralizatorului, castigand astfel spatiu.

De asemenea, merita remarcat faptul ca are o garanție de 2 ani de la producator, ceea ce confera liniste in ceea ce priveste calitatea si funcționalitatea.

Video

Urmariti Spiromat Westmark in videoclipul de mai jos.


Concluzii

Majoritatea utilizatorilor aparatului Spiromat Spiralizer nu au avut decat cuvinte de lauda la adresa lui.

Multi dintre ei au remarcat cum le-a oferit posibilitatea de a fi mai inventivi in bucatarie, deoarece descopera posibilitati nesfarsite prin care pot folosi fructele si legumele in diferite feluri de mancare.

Puteti achizitiona acest aparat aici.

Spiralatorul de legume Spiromat de la Westmark
Spiralatorul de legume Spiromat de la Westmark
Spiralatorul de legume Spiromat de la Westmark
Spiralatorul de legume Spiromat de la Westmark
Paste din legume cu ciuperci si gem de ardei iute

Pasul 1Pune nucile caju in 50 - 100 ml de apa, cu sare si catelul de usturoi, maruntit. Poti sa le pui direct in blender, cu intentia de a le procesa mai tarziu.Pasul 2Morcovul si cartoful se curata de coaja si se spala impreuna cu dovleceii. Se spiraleaza

Supa Ramen cu paste din dovlecei si morcovi

Aceasta reteta poafe fi gatita si in varianta vegana, daca se renunta la ou. Pasta de legume poate fi inlocuita si cu pasta curry, miso etc. Prefer sa fac eu aceasta pasta, reteta este foarte simpla si o gasesti aici.Pasul 1Se fac "pastele" din dovlecel

Paste din pastarnac cu varza de Bruxelles si smantana de caju

Aceasta mancare este varianta vegana a Pastelor Carbonara din Pastarnac cu pancetta (dar care contine ou si parmezan).Pasul 1Pune nucile caju la inmuiat, direct in blender si acopera-le cu apa, cam 1 cm peste nivelul lor.Pasul 2Pastarnacul se curata de

Pastarnac carbonara cu pancetta si varza de Bruxelles

Pasul 1Pastarnacul se curata de coaja si se spala. Se spiraleaza folosind un aparat special sau se taie fasii subtiri. Aparatul de spiralat il gasesti aici.Pasul 2Pune o tigaie mai mare pe foc. Cand s-a incins, adauga pancetta. Gateste-o pe ambele parti,