Retete noi

Supa Ramen cu ciuperci si tofu afumat

Supa Ramen cu ciuperci si tofu afumat
Info
  • 8828 Vizualizari
  • 15 min
  • 1 Portie
  • Usor
Ingrediente

Supa Ramen cu ciuperci si tofu afumat

Pana sa slabesc 30 kg (povestea in curand pe mariusbercea.im) si chiar si dupa aceea, am fost mare fan supe instant (la plic), in mod special Vifon. Foarte nesanatoase majoritatea, mai ales cele preferate de mine :)) 

Am realizat de curand ca poti sa-ti faci aceste supe si singur, intr-o varianta complet sanatoasa si la fel de rapid. Aceasta reteta este una dintre multele combinatii pe care le gatesc.

Pasul 1

Ciupercile se taie felii iar tofu afumat, se taie in cubulete de aproximativ 1.5 - 2 cm. 

Pasul 2

Se pun intr-un bol in ordinea urmatoare: pasta de legume, soia, tofu afumat, pastele de orez si ciupercile. 

Pasul 3

Se adauga sarea, piperul, fulgii de ardei iute si frunzele de pantrunjel.

Pasul 4

Se toarna apa fierbinte pana ce bolul este aproape plin si se amesteca usor in partea centrala, preferabil cu bete chinezesti, pana cand se dizolva pasta de legume si apa devine colorata.

Pasul 5

Pune un capac/farfurie deasupra si asteapta 10-12 minute.

Rezultatul este unul cel putin spectaculos.

Pofta buna!